Hongaarse les:
Hongaars leren op een leuke én effectieve manier

Hongaars leren spreken & schrijven

Wil jij Hongaars leren spreken en schrijven? Volg dan Hongaarse les bij de TaalWinkel. Leuke en leerzame taallessen voor als je partner Hongaars is, als je wilt emigreren of als je een vakantiehuis in Hongarije hebt gekocht. Individueel, klassikaal of gewoon online. Nu met vrijblijvende proefles!

  • 60 minuten per les
  • Flexibele planning
  • Cursus vol praktische en uitdagende oefeningen
  • Inhoud op maat mogelijk
  • Met of zonder huiswerkbegeleiding
  • Altijd extra support via mail & chat, zodat je zeker weet dat je jouw leerdoelen haalt
Proefles aanvragen

Inhoud van de Hongaarse les

Afhankelijk van welke cursus je kiest, wordt de inhoud van de Hongaarse les afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen of maken we gebruik van de zelf ontwikkelde Taalwinkel-syllabus met daarin alles wat je nodig hebt om goed Hongaars te leren. Praktisch, simpel en overzichtelijk. Daarbij zijn de lessen interactief, uitdagend en vooral ook heel gezellig – want het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Pakketten

De Hongaarse les wordt aangeboden in pakketvorm. Voor al jouw doelen is er een geschikt pakket, ongeacht of je nu diepgaande gesprekken wilt voeren of alleen een broodje wilt kunnen bestellen bij de bakker:

IMG_6907-2

Minicursus (5 uur / €185)

De Minicursus is een korte cursus van 5 lessen waarin de inhoud van de lessen helemaal wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Precies wat je nodig hebt als voorbereiding op bijvoorbeeld een sollicitatie of examen.

Cursus boeken
hongaars leren spreken en schrijven

Maxicursus (10 uur / €400)

Tijdens de Maxicursus nemen we uitgebreid de tijd om Hongaars te leren. In een intakegesprek/proefles bepalen we jouw doelen en kiezen we het lesmateriaal dat daar het best bij past. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden!

Cursus boeken
hongaarse les

Conversatieles (1 uur / €27)

Wil je (beter) Hongaars leren spreken? Boek dan een conversatieles. We praten, formuleren meningen en wisselen gedachten uit bij door jou gekozen onderwerpen. Voor als je alles wat je geleerd hebt nu écht in de praktijk wilt brengen.

Cursus boeken

Groepsles (duo), privé & online

Bij de TaalWinkel volg je individueel Hongaarse les, maar kun je ook in tweetallen of in groepsverband Hongaars leren. Bijvoorbeeld met je partner, vrienden of collega’s. Deze lessen worden gegeven in Wijk bij Duurstede (Utrecht). Individuele lessen kun je ook online via Skype, Zoom of Messenger volgen.

Lees meer over:

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de verschillende soorten Hongaarse les? Bekijk hier de inhoud en prijzen van alle taallessen, check de FAQ of neem gewoon even contact op. Je kunt dan ook meteen een vrijblijvende proefles aanvragen!

Contact opnemen