Ik twijfelde of ik mij op zou geven voor de beginnerscursus omdat ik al een beetje Hongaars kan spreken, lezen en schrijven. Het is heel goed uitgepakt. Éva gaf mij op mijn eigen niveau huiswerk en tijdens de les was er genoeg ruimte voor extra informatie. Ik heb met veel plezier aan de lessen deelgenomen en heel veel geleerd!

Anne Marie

Afgelopen winter de basiscursus Hongaars gedaan bij Éva. Dat is me zeer goed bevallen! We werkten in een kleine groep en Éva’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Daarnaast is het een zeer gedegen cursus waar veel aan bod komt op een vrolijke en behapbare manier, individueel aangepast aan het niveau per persoon. Altijd weer gezellig om naar toe te gaan en zo leer spelenderwijs het meeste. Bedankt Éva!

Liesbeth

De privé-taallessen via Skype zijn ideaal voor wie niet alleen inhoudelijk een pakket op maat zoekt, maar bovendien het onderwijs in een tijdbesparende en flexibele vorm wil gieten. Éva Winkel combineert een opgewekte lesstijl met een nuchtere aanpak. Hongaars is een moeilijke taal die je je niet zo één-twee-drie eigen maakt, maar deze lessen motiveren tot doorbijten.

Catharina