Online lessen

Online lessen Hongaars / Nederlands

Volg lessen Hongaars / Nederlands online (via Skype, Messenger, Zoom) vanuit je luie stoel. Geniet van de voordelen van een privéles zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Veel mensen kiezen voor deze vorm van leren waarbij afstand en tijdwinst een belangrijke rol spelen. Ook de flexibiliteit qua tijden en intensiteit maakt deze lesvorm zeer aantrekkelijk. Mijn streven als docente is om de gezamenlijk gestelde (realistische) doelen te bereiken én mijn enthousiasme voor de Nederlandse / Hongaarse taal en cultuur over te brengen. Hiervoor maak ik gebruik van zelf samengesteld lesmateriaal. Dit is tot stand gekomen uit de behoefte van leerlingen aan praktische, simpele en overzichtelijke leerstof. De online lessen zijn alleen in pakketvorm beschikbaar. Je kan 5 (Minicursus) of 10 lessen (Maxicursus) pakketten afnemen. Een les duurt 60 minuten en biedt volop kans op eigen inbreng, persoonlijke aanpak en boeiende discussies. Huiswerkbegeleiding is bij de Maxicursus in de prijs inbegrepen. Voordat je voor een pakket kiest, kan je eerst een vrijblijvend proefles van 60 minuten volgen.
IMG_6907-2

Minicursus

Een Minicursus is ideaal om je kortetermijndoelen te halen, denk bijvoorbeeld aan een voorbereiding op een sollicitatiegesprek of op een examen. Het is ook een fijne keuze als je niet lang vast wil zitten aan een cursuspakket. Het lesmateriaal wordt speciaal naar jouw wensen samengesteld. Je krijgt in ieder geval het materiaal voor het begin van de lessen in pdf toegestuurd.

PRIJS: € 185 / 5 uur

IMG_6980-2

Maxicursus

Een Maxicursus is ideaal als je op lange termijn les wilt volgen tegen een gunstig tarief. De TaalWinkel biedt een eigen syllabus aan (zowel voor beginners als voor gevorderden) die als basis voor de lessen dient. Tijdens het intakegesprek en/of proefles gaan we samen bepalen met welke syllabus wij aan de slag gaan. De gekozen syllabus wordt desgewenst met extra materiaal uitgebreid of aangepast.

PRIJS: € 400 / 10 uur

indoors-3203076_640

Conversatieles

Heb je al diverse algemene cursussen gevolgd, weet je de belangrijkste grammaticale regels al en wil je alles in de praktijk oefenen? Volg dan conversatielessen online (via Skype, Messenger of Zoom) of privé in Wijk bij Duurstede (regio Utrecht). Deze lesvorm is ideaal als je op zoek bent naar een laagdrempelige oefenmogelijkheid. De lessen staan volledig in het teken van communiceren in de doeltaal. Op basis van boeiende (gezamenlijk uitgekozen) onderwerpen gaan we discussies voeren, onze meningen formuleren en gedachten uitwisselen. Door de informele, ontspannen sfeer en het toepassen van diverse gesprekstechnieken val je gegarandeerd niet stil tijdens de lessen. Ik zorg ervoor dat je veel aan het woord bent en, zonder dat je het door hebt, veel nieuwe woorden leert. Grammatica, uitleg of gestandaardiseerde oefeningen komen niet aan bod. Wel veel praten, praten, praten. Een conversatieles duurt 60 minuten en is uitsluitend voor leerlingen met voldoende voorkennis beschikbaar. Het gewenste aantal lesuren wordt in overleg bepaald.

PRIJS: € 27 / 1 uur

Praktische informatie over de lessen vind je onder de Veelgestelde vragen. De uitgebreide prijzenlijst vind je hier.