Cursus Hongaars

Volg een cursus Hongaars op maat

Leer snel de basis van de Hongaarse taal of ga aan de slag met je gespreksvaardigheden tijdens een cursus Hongaars van de TaalWinkel. Een leuke en leerzame taalcursus, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Boek nu een vrijblijvende proefles!

  • 60 minuten per les
  • Flexibele planning
  • Cursus vol praktische en uitdagende oefeningen
  • Met of zonder huiswerkbegeleiding
  • Altijd extra support via mail & chat, zodat je zeker weet dat je jouw leerdoelen haalt
Proefles aanvragen

Inhoud

Bij de TaalWinkel volg je een cursus Hongaars die wordt afgestemd op wat jij wil leren. Je verdiept je bijvoorbeeld in de grammatica, je vergroot je woordenschat of je voert gesprekken waarmee je beter Hongaars leert spreken. Je ontvangt daarvoor een op maat gemaakte Taalwinkel-syllabus met daarin alles wat jij nodig hebt om je persoonlijke leerdoelen te halen. Zo kom je in Hongarije altijd goed voor de dag. 

Resultaat

Aan het eind van de taalcursus heb je de basis van de Hongaarse taal onder de knie en ken je de belangrijkste woorden. Of je hebt je roestige gespreksvaardigheden wat bijgespijkerd en je kunt weer moeiteloos gesprekken voeren met familieleden, vrienden of de bakker om de hoek. Wat je maar wil!

Praktische informatie

Je volgt de cursus Hongaars individueel of in kleine groepen. Op die manier krijg je altijd de aandacht die je nodig hebt om je Hongaars op het gewenste niveau te krijgen, ongeacht of je nu privélessen of groepslessen volgt. De cursus wordt gegeven in Wijk bij Duurstede (Utrecht), maar je kunt er ook voor kiezen om online lessen te volgen. Lekker makkelijk via Skype, Zoom of Messenger en op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Boek jouw cursus Hongaars

Bij de TaalWinkel volg je de cursus in pakketvorm. Van een paar lessen tot een uitgebreide cursus waarin we echt alle ins en outs van de Hongaarse taal behandelen – er zit altijd iets bij wat past bij jouw persoonlijke doelen:

IMG_6907-2

Minicursus (5 uur / €185)

De Minicursus is een korte cursus van 5 lessen waarin de inhoud van de lessen helemaal wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften. Precies wat je nodig hebt als voorbereiding op bijvoorbeeld een sollicitatie of examen.

Cursus boeken
IMG_6980-2

Maxicursus (10 uur / €400)

Tijdens de Maxicursus nemen we uitgebreid de tijd om Hongaars te leren. In een intakegesprek/proefles bepalen we jouw doelen en kiezen we het lesmateriaal dat daar het best bij past. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden!

Cursus boeken
hongaarse les

Conversatieles (1 uur / €27)

Wil je (beter) Hongaars leren spreken? Boek dan een conversatieles. We praten, formuleren meningen en wisselen gedachten uit bij door jou gekozen onderwerpen. Voor als je alles wat je geleerd hebt nu écht in de praktijk wilt brengen.

Cursus boeken
cursus hongaars

Groepscursus (15 uur / €370 p.p.)

Zowel beginners als gevorderden volgen nu een ook een cursus Hongaars in groepsverband bij de TaalWinkel. Met een groepje van 3-4 personen besteden we aandacht aan uitspraak, grammatica, woordenscat én cultuur!

Cursus boeken
dtw-duoles

Duo-les (10 uur / €270 p.p.)

Liever met z’n tweeën aan de slag? Boek dan duo-les. Een pakket van 10 uur waarin we samen alle facetten van de Hongaarse taal behandelen in een vertrouwde omgeving. Intensief en effectief … maar vooral ook gezellig!

Cursus boeken

Meer informatie over de cursus Hongaars?

Heb je nog vragen over de cursus Hongaars? Check de FAQ, bekijk de mogelijkheden en prijzen of neem gewoon even contact op. Ook voor het plannen van een vrijblijvende proefles van één uur waarin we kijken welk pakket het best bij je past!

Contact opnemen