Groepslessen

Groepsles Hongaars in Wijk bij Duurstede

Je kan bij de TaalWinkel ook een taalcursus Hongaars voor beginners en gevorderden in groepsverband volgen. De lessen vinden wekelijks in de binnenstad van Wijk bij Duurstede plaats. In een kleine groep (3-4 mensen) van gelijkgezinden leer je steeds meer de Hongaarse taal kennen. Er wordt aandacht besteed aan uitspraak, grammatica, woordenschat maar ook aan de Hongaarse cultuur. De cursus duurt 10 weken. Genoeg tijd om mooie resultaten te halen! We focussen tijdens de lessen op alledaagse situaties. Boodschappen doen bij de slager of bij de groenteboer, een bestelling plaatsen in een restaurant of een afspraak maken bij de tandarts wordt uiteindelijk een makkie voor je. En als extraatje kan je al actuele, ingeburgerde Hongaarse uitdrukkingen gebruiken die er echt toe doen. Bij voldoende animo wordt de cursus met een Hongaars diner afgesloten.

De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Een vervolgcursus op niveau A2 en B1 is ook mogelijk. De eerst volgende cursus zie je onderaan bij Actueel.

IMG_20210830_115511

Lesmaterialen - Groepslessen

Het lesmateriaal, ofwel de TaalWinkel-syllabus voor beginners, krijg je op de eerste les uitgeprint mee. Bij groepslessen heb je ook de optie om nog voor het begin van de cursus gratis introductiemateriaal per e-mail toegestuurd te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar: eva@detaalwinkel.nl.

PRIJS: € 270 / 15 uur

Actueel

Huiswerkbegeleiding zonder lessen

Cursussen Hongaars in het najaar 2021