Groepslessen

Groepsles Hongaars in Utrecht

Je kan bij de TaalWinkel ook een taalcursus Hongaars voor beginners in groepsverband volgen. De lessen vinden wekelijks in de binnenstad van Utrecht plaats. In een kleine groep (4-8 mensen) van gelijkgezinden maak je kennis met de Hongaarse taal. De cursus duurt 15 weken. Aan het begin van de cursus is Hongaars bij wijze van spreken nog Chinees voor je. Maar aan het eind van de cursus ben jij in staat simpele conversaties in het Hongaars te voeren, over alledaagse activiteiten te spreken, korte teksten en zinnen te schrijven. Boodschappen doen bij de slager of bij de groenteboer, een bestelling plaatsen in een restaurant of een afspraak maken bij de tandarts is een makkie voor je. De vervoeging van de werkwoorden in tegenwoordige tijd heeft ook geen geheimen meer voor je en je kan ook goed dingen vergelijken. En als extraatje kan je al actuele, ingeburgerde Hongaarse uitdrukkingen gebruiken die er echt toe doen. Bij voldoende animo wordt de cursus met een Hongaars diner afgesloten.

De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Een vervolgcursus op niveau A2 en B1 is ook mogelijk. De eerst volgende cursus zie je onderaan bij Actueel.

IMG_6992-2

Lesmaterialen - Groepslessen

Het lesmateriaal, ofwel de TaalWinkel-syllabus voor beginners, krijg je op de eerste les uitgeprint mee. Bij groepslessen heb je ook de optie om nog voor het begin van de cursus gratis introductiemateriaal per e-mail toegestuurd te krijgen. Stuur hiervoor een e-mail naar: eva@detaalwinkel.nl.

PRIJS: € 450 / 30 uur

Actueel

Cursus Hongaars nr. 1 voor beginners (0-A1)

Cursus Hongaars nr. 2 voor beginners (A1-A2)